dijous, 30 d’octubre de 2008

A tots els tontos els hi ha donat per parlar aquest Octubre?

Aquest mes d’Octubre crec que pot passar a la història, ja que crec que mai havia sentit en tant poc espai de temps tantes tonteries juntes de personatges tant rellevants de la política i la societat de l’estat espanyol. Aquests són els 4 tontos que he detectat (no els hi dic gilipolles que desprès hi ha qui em renya, com quan li vaig dir gilipolles a Antonio Gallego):

El primer tonto va ser José Maria Aznar. El 22 d’Octubre en la presentació d’un llibre de les FAES titulat “Planeta Blau (no verd)” va negar el canvi climàtic i va acusar de "inquisidores" del "Apocalipsis climático" als que defensem les polítiques sostenibilistes. Pel que es veu, Aznar va fer les declaracions sense haver-se begut 5 ampolles de vi prèviament, així que no se li pot aplicar l’atenuant d’alcoholisme al que ja ens tenia habituats.

El segon tonto del mes m’afecta especialment perquè és el "jefe" del sindicat de classe al que milito, el senyor Fidalgo, Secretari General de la Confederació Estatal de CCOO. Fidalgo es declara capitalista “perquè està fundat”. Doncs jo a ell li dic que és tonto perquè a 3 mesos d’un congrés, calladet estaria més guapo. Per cert, som molts els afiliats i afiliades de base i són molts els membres de l’estructura, que pensem que un dels objectius de CCOO ha de ser lluitar per superar el capitalisme.

El tercer tonto també va sortir parlant de temes laborals. Gómez Navarro, president de les Cambres de Comerç ens explica la seva particular recepta contra la crisi: “Los sindicatos deben dejar de proteger a los vagos”. Aquest senyor que fa aquestes declaracions tant d’esquerres, havia estat ministre del PSOE. Jo crec que hauria d’afegir que els sindicats han de deixar de protegir als treballadors i protegir als empresaris, que són els que ens donen de menjar i que si no fos per la seva caritat ens moriríem de gana.

El tancament del mes d’octubre havia de ser “a lo grande”. La reina Sofia ha fet públiques les seves memòries, al complir 70 anyets. Les seves memòries, a part de ser d’extrema dreta, valoren qüestions sobre les que ella hauria de ser l’última persona que opinés. Com deia avui un pel facebook: "si vol opinar, ha de deixar la feina que fa ara". De totes les tonteries que ha dit, em quedo amb dos fragments, el primer: “Puedo comprender, aceptar y respetar que haya personas con otra tendencia sexual, pero ¿que se sientan orgullosos por ser gays? ¿Qué se suban a una carroza y salgan en manifestaciones? Si todos los que no somos gays saliéramos en manifestación...”. El segon: “¿Está a favor del aborto?En absoluto¿Y de la eutanasia?No soy partidaria”. Respecte a les manis dels gays, te tela que quatre dies desprès de treure els putos tanques al carrer (si todos lo que no somos militares saliéramos en manifestación...) ara digui això. Miri senyora Sofia, a alguns els agrada mostrar la seva tendència sexual i els avenços en la superació d’una discriminació històrica; d’altres trempen demostrant la capacitat que tenen per a matar a persones fent desfilades militars... és qüestió de gustos. Respecte l’eutanàsia i l’avortament. Jo no estic a favor de les monarquies ni dels caps d’estat antidemocràtics com els de l’Estat Espanyol, i m’he de fotre. Així que Sofia, porquè no te callas? que callar és pel que cobres, i no poc precisament.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

que a saco. Se't en va la pinça...

Anònim ha dit...

Molt divertit, hem rigut molt!!

Anònim ha dit...

si realment penses això és contradictori que siguis d'ic-v

Míguel ha dit...

4rt tonto de la setmana, el que diu que això que has escrit es contradictori amb ser d'icv

Jesús Hernández ha dit...

Pretenia ser un post per prendre's amb humor algunes barbaritats, ja que no estic en condicions anímiques com per prendrem seriosament depen de quines coses.

L'estimat Lenin de Sant Andreu replica perfectament el tercer anònim, però per possar-me una mica trascendent m'agradaria que em digués en quin punt ell troba que és contradictori el que dic amb la ideologia d'ICV.

Andrés Querol Muñoz ha dit...

Bé de fet sí que debem ser uns quants els afiliats i afiliades de CCOO que estem per un sistema alternatiu al capitalisme. Fins al punt que aquest objectiu es troba en els estatuts i ha estat refrendat repetidament en els Congressos de CCOO. Qui es posa a ell mateix per sobre de les decisions col·lectives preses democràticament no té dret a parlar en nom del col·lectiu al que menysprea d'aquesta manera.

PS Lenin de St Andreu? Espero que no, no m'agradaria que les idees ni el tarannà de l'entranyable Vladimir s'impossessin al carrer Armengol. Amb el company Fidalgo ja en tenim prou.

Jesús Hernández ha dit...

Hombre Andrés, benvingut. No sabia que l'oposició al capitalisme estava als estatuts de CCOO. Mira una cosa més que he après i que encara deixa més en evidència a l'amic Fidalgo.

PS Home que tampoc li he dit Stalin de Sant Andreu!No et preocupis que per desgràcia a Armengol les tesis no reformistesestan en clara minoria ... (Tot això darrer vindria a ser una broma)

Andrés Querol Muñoz ha dit...

CC.OO., reivindica los principios de justicia, libertad, igualdad y solidaridad.
Defiende las reivindicaciones de los trabajadores y las trabajadoras; en su seno
pueden participar todos los trabajadores y trabajadoras sin discriminación alguna. Se
orienta hacia la supresión de la sociedad capitalista y la construcción de una
sociedad socialista democrática.

Estatutos de la Confederación Sindical de CCOO

Jesús Hernández ha dit...

Impecable.