dimecres, 5 de març de 2008

Perquè votar ICV-EUiA a les properes eleccions Generals?

10 comentaris:

Marea ha dit...

Hablemos de porque no hacerlo.
Demos un repaso a la política municipal de estos dias....

Justos......que pregunten a Tandem.
Logicas.....que pregunten a los padres
Valientes...que pregunten a las maestras
Soluciones..tienen alguna???

Jesús Hernández ha dit...

Com fa dies que dic, el més important en el cas de tàndem és no fer oportunisme i esperar que les negociacions entre l'Ajuntament i Tàndem arribin a bon port i el centre accepti la renovació del conveni que se'ls hi ha ofert.

Marea ha dit...

Oportunismo??? creo que llevan mas de cuatro años "negociando" con Icv.

Te refieres a la renovación de la que habla publicamente Gustavo Arias o a lo que Icv les lleva prometiendo desde hace mas de cuatro años??

Jesús Hernández ha dit...

Quan he dit oportunisme no em referia a Tàndem. El que volia dir és que la qüestió és prou delicada com perquè tots fem l'esforç de no possar més llenya al foc.

Marea ha dit...

Todos?? has visto las declaraciones de Gustavo Arias a Cerdanyola tv?? Creo que es el Regidor de Educación no?? a ver, hablais de negociar cuando lo único que pretendeis es imponer, hablais de no "possar mes llenya al foc" pero todas las declaraciones que he leido vienen por parte de Icv, ninguna desde Tandem......y pues de que estamos hablando?

Por cierto no me has contestado, de que renovación hablas?.

Jesús Hernández ha dit...

Crec que les totes les declaracions públiques fetes per ICV-EUiA i per l'Ajuntament anaven en la línia de la necessitat d'acord amb Tàndem.

Responent a la teva pregunta, no sé exactament a que et refereixes, jo la única proposta de renovació que conec és la que ha fet la regidoria d'Educació.

A més crec que el model d'escoles bressol que vol per la ciutat ICV-EUiA, és bastant clar: escoles bressol públiques municipals.

Marea ha dit...

Pues de momento lo unico que potenciais son las Ludotecas, sin ningún tipo de control por parte del Departament D'Ensenyament ni por la Regidoria d'Educació.

Escuelas públicas municipales de momento: cero plazas en casi 5 años de mandato, plazas en nuevas Ludotecas en la ciudad :....???

Sabes que algunas se hacen llamar centros lúdicos infantiles para saltarse la normativa para el ciclo 0-3?

Creo que la realidad de la educación 0-3 en Cerdanyola no os interesa lo mas mínimo.

Jesús Hernández ha dit...

En el retrard de la construcció de les escoles bressol tens tota la raó. També estic d'acord en que en cap cas les ludoteques han de substituir a les escoles d'educació infantil.

Però no puc estar d'acord en la teva afirmació de que l'educació de 0-3 no ens interessa el menys mínim. Com a partit, et puc assegurar que és una de les prioritats.

I de la feina feta per l'Ajuntament crec que com he dit abans el retard de les escoles és una crítica que cal fer, però alhora que s'ha de reconèixer que va ser el govern de la legislatura anterior el que va planificar la construcció de les 3 escoles bressol, amb col·laboració amb la Generalitat.

Marea ha dit...

En cinco años, firmar un convenio con Generalitat que se ha ofrecido a todos los municipios de Catalunya y que una gran parte de ellos ya han desarrollado, te parece un logro??

Jesús Hernández ha dit...

Haig de reconèixer que tampoc tinc tota la informació de que ha fet l'Ajuntament en aquests 5 anys en quant a educació infantil de 0-3 anys, però evidentment la signatura del conveni que possibilita la construcció de 3 escoles bressol públiques em sembla una fita important. Tot i que com he dit, encara queda molt per fer, en això et dono tota la raó.