diumenge, 2 de març de 2008

Sóc Antisemita?

Ehud Olmert, president de l'Estat d'Israel, ha dit que ningú te dret a criticar-los per les seves “operacions militars” (eufemisme per dir assassinats) a la franja de Gaza. Aquesta és la seva resposta a Ban Ki-moon, secretari general de l'ONU, que ha condemnat les accions d'Israel. Suposo que el líder del Likud d'aquí poc farà com Sharon i acusarà a tots els crítics amb la violència de l'Estat d'Israel d'antisemites.


Dissabte van morir 63 palestins. Des de dimecres més de 100 morts i més de 300 ferits. Nens i ciutadans innocents la gran majoria. L'últim gran objectiu dels projectils israelians: les oficines, buides, del primer ministre oficiós a la Franja de Gaza, el polític de Hamas, Ismail Haniyeh. Els uns tiren pedres, els altres projectils que maten indiscriminadament desenes de persones.


Davant d'això, em rebel·la que no hi hagi intervenció de tropes internacionals, em rebel·la que no hi hagi sancions internacionals o bloqueigs econòmics als qui estan duent a terme un intent de genocidi. Em converteix això en antisemita?P.D. La il·lustració és una portada de "El Jueves" que Sharon va utilitzar en una roda de premsa per dir que Europa estava tenint brots antisemites.


Escoltant Muguruza, "Yalah, Yalah, Ramallah"


powered by ODEO