divendres, 14 de març de 2008

Post postelectoral (2)


Aquest senyor és Antonio Gallego. Aquest senyor és el darrer diputat del Partit Popular ha entrat al Congrés desprès del recompte i per pocs centenars de vots respecte ICV-EUiA. Aquest és el diputat que la coalició va perdre amb més del 90 % escrutat.Aquest senyor va ser candidat a l'alcaldia del Prat al 2007 i, atenció, aquest era el seu lema de campanya:


“Menos inmigración y más aparcamientos”


Aquestes són les paraules de Chacón a Reus el dia 05/03/08 : “un diputat més o menys per a ICV-EUiA, ERC i CiU no significa res”. Per Chacón no significa res que ICV-EUiA hagi perdut un diputat que ha anat a parar in extremis al PP. No significa res que un diputat d'ERC de Lleida hagi anat a parar al PP.


Així aconsegueix, per pocs vots, obtenir acta de diputat el que possiblement serà el membre més xenòfob i feixista de tot l'arc parlamentari: Antonio Gallego. Per dir-ho d'un altra manera el vot de la por, el vot (in)útil ha estat el vot que ha donat dos diputats al PP i s'ha convertit per tant en el vot xenòfob, el vot anticatalà, el vot ultracatòlic. En una paraula: el vot gilipolles.

17 comentaris:

david santos ha dit...

Que sea tudo como quieras, pero en políticos...

Carles Sampietro Lara ha dit...

Molt bona la reflexió.

Anònim ha dit...

Joderos cabrones.

Viva España y viva el Parido Popular.

Roger Morales i Puig ha dit...

Mireu, aquest anònim és un exemple del que ha aconseguit el PSC.

Marea ha dit...

No us sembla a tots plegats que una mica d'autocrítica no us faría mal???
Poder no ho feu tant be on governeu, no??

Anònim ha dit...

Roger, el que diu l'anònim també ho vaig sentir jo el dia d'investidura de l'ajuntament de Cerdanyola.
Que dic, que això és el que heu provocat vosaltres i ICV?

Roger Morales i Puig ha dit...

Ja que treus el tema del ple d'investidura, et recordaré el que vaig sentir i el que no vaig sentir aquell dia:

- Vaig sentir com VOSALTRES em deieu feixista a mi i a la gent d'ICV.

- No vaig sentir el discurs del Toni Morral perquè VOSALTRES, els que ens acusaveu de feixistes ho vau impedir.

- Vaig sentir el discurs d'Antonio Cardenas perquè NOSALTRES, els feixistes, vam respectar el seu torn de paraules.

- I vaig sentir com VOSALTRES cantaveu el Cara al Sol.

El Jesús s'emprenyarà perquè aquest no es el tema del post, però és que té collons que ara surtis amb el ple d'investidura.

Anònim ha dit...

Només t'he tret el ple d'investidura per comentar-te que els insults que fa l'anònim, jo els vaig rebre exactament igual aquell mateix dia, jo i molts altres companys més, el dia que vosaltres deixàveu el govern de Cerdanyola a mans del PP.

Intenteu, com també han comentat per aquí, fer una mica d'autocrítica, que no us aniria malament.

Roger Morales i Puig ha dit...

Si llegeixes el penúltim post del meu bloc, veuràs que allà hi faig autocrítica.

Per cert, no he sentit en tots aquests mesos cap comentari autocrític sobre el que vau fer en el ple d'investidura. Potser que us apliqueu el cuento.

Anònim ha dit...

Cadascú que faci l'autocrítica que vulgui sobre aquell dia.

Referent a aquest post,només afegir que el vot xenòfob, el vot anticatalà, el vot ultracatòlic, el vot inútil, el vot gilipolles...és el vot que va donar l'alcadia a Cerdanyola a ICV-EUiA.

Marea ha dit...

Si aquesta es tota l'autocrítica que podeu fer.....així anem i així aneu.

Jesús Hernández ha dit...

David t'has lluit xato... Votar a ICV-EUiA és ser xenòfob, anticalà, gilipolles... tremendo, d'hemeroteca.

Són molts i reiterats els votants d'ICV que van votar a chacón (ve de fet es pensaven que votaven a Gonzalez o Zapatero) perquè “venia la dreta”. És una qüestió que van poder veure fins i tot als mateixos col·legis electorals, molta gent ens va venir a dir als apoderats i apoderades que sentien amb l'ànima no haver-nos votat però que PP podia guanyar. Em queixo d'això, que hagueu mentit, fins i tot amb mètodes sofisticats com la punyetera enquesta falsa i il·legal, per fer creure a la gent que el PP guanyaria quan no era cert. Si aquests centenars i centenars de persones que van votar “amb el nas tapat” haguessin votat sense por, ara vosaltres tindríeu un diputat més respecte el PP i nosaltres tindríem un diputat més per fer polítiques socials d'esquerres. Dir que no ha existit el vot útil de ICV-EUiA és fals.

Per cert, celebro que t'alegris de forma tan inequívoca com has mostrat als comentaris d'aquest post de que el diputat el tingui el PP abans que ICV-EUiA, suposo que és per tenir-ho més fàcil per fer la vostra política econòmica.

A “Marea” et puc assegurar que a aquest blog hi haurà autocrítica, com està havent-hi a d'altres de la gent d'ICV, com al del Roger. Però permet-me que com a mínim pugui marcar l'agenda d'aquest blog, ja que no podem marcar la de cap mitjà de comunicació. Prometo autocrítica desprès de setmana santa.

Aviso a navegantes, ja que aquests dies no podré llegir el blog agrairia quan torni no trobarme més "joderos cabrones" ni missatges fora de to ni debats inacabables del ple d'investidura. A l'apartat de "posts meus que us destaco" d'aquest blog hi ha un parlant del tema del ple d'investidura. Si voleu el llegiu i feu tots els comentaris que hi volgueu en aquell post.

Anònim ha dit...

Jesús, a veure si queda clar.

Tu qualifiques el vot del PP com el vot xenòfob, el vot anticatalà, el vot ultracatòlic, el vot inútil, el vot gilipolles, i el que et vull dir és que aquests vots (els vots del PP, no els d'ICV)són els que us van donar l'alcaldia a Cerdanyola.

Això si que va ser, i és, d'Hemeroteca.

Perque ho recordis, el PP que us ha tret l'escó, és el PP de l'Antonio González, el que us recolça ple rere ple.

Diga-li a l'Antonio que el seu vot és anticatalà, xenòfob, ultracatòlic i gilipolles. No se quina serà la seva resposta.

Està bé que critiqueu al PSC pels seus excel·lents resultats, però vull continuar dient que va molt bé que feu autocrítica. Per posar només unes dades: he perdut 300 mils vots perduts a Espanya, 50 mil a Catalunya i 1000 a Cerdanyola. Feu-s'ho mirar.

Per cert, alguna cosa passa quan fa 12 anys tenieu 21 diputats i ara 2.

Ala xato, a reveure!

Roger Morales i Puig ha dit...

Per acabar, per part meva, David em sembla que és tenir una mica de morro dir que respecte el ple d'investidura cadascú faci l'autocrítica que vulgui i, en canvi, ens diguis que nosaltres sí hem de fer autocrítica per aquestes últimes eleccions.

Anònim ha dit...

Putos comunistas,

Viva España!

Jesús Hernández ha dit...

Sóc un nostàlgic, ha passat més d’un més i torno a rellegir aquesta entrada, la que més visites ha tingut des que vaig instal•lar un cantador de visites. A més d’entrar escric aquest cometari que no llegirà ningú. Amb la perspectiva que dona el temps que ha passat, fa gràcia com un militant socialista relaciona un pacte de govern a un municipi amb la pèrdua d’un diputat d’un diputat al Congrés. Quina pobresa de discurs, quina manca d’idees, com es pot ser tant curt de mires. M’imagino a algú d’ICV dient que Joaquin Almunia va perdre les eleccions perquè Celestino Sánchez era un mal alcalde i em fa gràcia, per estúpid...

També veig com els fatxes del PP van accedir a aquest blog, mirant les estadístiques imagino que provenen de la clau de recerca del google “Antonio Gallego será finalmente diputado del PP” fórmula per la qual van accedir 10 persones al llarg d’aquella setmana a aquest espai. I veig com els socialistes erre que erre a dir que el PP són els nostres amiguets... nosaltres amiguets d’aquesta gent, quina barra!!! Encara no han entès res del fet que una força d’esquerres com la d’ICV no vulgui pactar amb ells, no és estratègia, no són personalisme, és més complicat que tot això: és projecte.

També veig com a començat la legislatura i com ho passarem molt malament. Amb una diputada més no ho solucionaríem, és ben cert. Però més influència si que tindríem i qui sap si aquest govern que ens ha tocat seria una mica més d’esquerres (menys de dretes?)si ICV-EUiA tinguessin més pes polític, és a dir, més diputats i diputades. En fi, entrada pessimista, comentari pessimista per temps pessimistes (El fals optimisme d’algunes va finalitzar el dia següent de la campanya i ara ja va de capa caiguda).

MONI ha dit...

No ets més català tu per ser d' ICV, els del PP ho som potser més perquè pot ser que el teu avi no sigui català en canvi el meu sí.
Fa vergonya que existeixi gent com tu, feu pena ¡¡¡