dijous, 31 de gener de 2008

Quan els mass media no ens foten cas...

El Roger Morales em comentava que no havia vist cap imatge del FSCat a TV3. El Carles Escolà fa la mateixa reflexió en una entrada al seu blog. Donat que l’esdeveniment va ser silenciat pels mitjans de comunicació privats i públics (aquests si que és altament preocupant que no se’n fessin ressó), us passo un lynk on veure uns quants vídeos del FSCat. No té la qualitat ni d’imatge ni de so que podria tenir si la retransmissió s’hagués fet amb mitjans professionals, però ens haurem de conformar amb això:


http://forumsocialcatala.blip.tv


Per cert, parlant de comunicació alternativa, ja tenim en versió digital el Jovent de precampanya, es pot llegir aquí:Ja que els grans mitjans no ens foten cas, haurem de llegir el Jovent...


1 comentari:

Carlos ha dit...

ya te digo, lo mismo urdaci que zapatero, es así de triste pero los señores/as del dólar (o poderosos!!! como nos gusta decirles en Iniciativa)hacen lo que les da la gana y polarizan toda la opinión pública como si solo hubieran dos formas de pensar: a lo socialdemocràta o a lo neoliberal el resto... mejor no hacerles caso no vaya a ser que muestren una parte de la cruda realidad que ellos no quieren mostrar.

Ánimo crack!