dijous, 17 de gener de 2008

Les irregularitats en les contractacions no són d’esquerres

Ahir vaig llegir aquesta trista notícia a l’info. Pel que es despren de l’informe de la Sindicatura de Comptes els governs locals del PSC van realitzar irregularitats a les contractacions amb l’empresa Indra. Com diu l’informe, l’Ajuntament socialista “no va seguir els procediments establerts en la normativa per a la tramitació de modificacions del contracte de subministrament i instal·lació de la xarxa d’àrea corporativa”. Crec que la reacció de l’Ajuntament ha estat exemplar, no entrant en qüestions polítiques valoratives i deixant-ho tot al terreny jurídic i administratiu.

Aquesta notícia m’ha fet reflexionar respecte una altra de ben recent, que era la possibilitat de que el PSC presentés recurs contenciós-administratiu davant els tribunals pels pressupostos municipals del 2008. Aquesta notícia m’indigna perquè jo sóc dels que creu que la desafecció política i el descens de la participació venen motivats en bona part per la pèrdua de prestigi de la classe política i el “tots són iguals”. Aquesta estratègia de Cárdenas és intentar generar una ombra de sospita sobre la gestió municipal, que és absolutament falsa i injustificable més enllà de les finalitats partidistes del PSC i de la seva voluntat de desgastament de l’actual govern. Si hi ha irregularitats que presentin el contenciós-administratiu i veurem que diu la justícia. Si no ho fan, estaran reconeixent que no hi ha cap irregularitat i que tot és fruit d’una estratègia de màrqueting tan vistosa com irresponsable.

5 comentaris:

Pol Moragas ha dit...

Hola Jesus!!

com anemm?? fa mil anys que no et veig!

doncs quan em van comunicar la noticia em vaig quedar al·lucinat.
Suposo que ara Cárdenas estarà una mica calladet, més val. Encara ens trobarem a marvella 2 com amb el celestino!

Jesús Hernández ha dit...

Bona nit company!
En principi aquest dissabte vinent ens veiem al consell territorial, has de venir eh, que passaré llista.

Contestant el teu comentari, per sort Marbella és molt lluny de Cerdanyola. Pol, cal recordar que la notícia no és de cap cas de corrupció. Cal que siguem corosos i deixem que la justícia segueixi el seu curs.

Jesús Hernández ha dit...

Per cert Pol, actualitza ja el blog. Any nou entrada nova...

Javi Montes ha dit...

El comentari del Pol està en la seva línea: fora de joc. Tens probes de corrupció en l’època de Celestino? Immediatament denuncia-les, si us plau. Cárdenas no es quedarà callat, no et preocupis, crec que avui mateix hi ha convocada una roda de premsa. En fi, Pol, com bé ha dit el Jesús, no és tracta d’un cas de corrupció, a més, crec que aquestes contractacions es van fer des de una de les regidories que portava CIU quan governava amb els socialistes. Però desconec el tema bastant, per tant, millor esperem a veure com van transcorrin els esdeveniments.

Carles Rodríguez Herencia ha dit...

Jajaja
Buen título para el post.