dimecres, 30 de gener de 2008

Ahir ens va visitar un crack

Per la campanya de JEV titualda “El curro està fotut” que denuncia els baixos salaris, la temporalitat i la precarietat, entre altres aspectes, vam organitzar una roda de premsa a Cerdanyola amb la presència del coordinador nacional de Joves d’Esquerra Verda, el David Cid. De la campanya podria parlar bastant, donat que he participat en la seva elaboració, però si voleu saber-ne més us remeto a la web www.elblocdelcurro.cat. A més, crec que la Maria Reina i el David Cid ja van fer una presentació prou il·lustrativa que podeu llegir al blog de JEV de Cerdanyola, o al cerdanyola.info.

La visita del David és l’enèsima a Cerdanyola en els darrers mesos. Fa poc el Roger Morales, que d’aquestes coses en sap bastant, ens deia que serà el nou Joan Herrera. El David és el candidat jove d’ICV-EUiA a les properes generals i número 4 de la coalició a les llistes del congrés per Barcelona. Sense dubtes és un dels exponents més clars d’aquesta nova esquerra que representa ICV. Integrat amb els moviments socials; compromès amb els moviments antiguerra, antitrasngènics, per defensa del territori, per la protecció dels animals i mil mogudes més; ecologista; i sobretot, descaradament d’esquerres.

Per desgràcia no vaig poder ser-hi a la roda precisament perquè estava reunit ultimant aspectes d’aquesta campanya del “curro”, però amb tothom que he parlat dels qui eren a la roda i hi m’han dit el mateix: el David va estar brillant. Jo, al menys, ja m’ho esperava.


A tot això, a Cerdanyola tenim un noiet que també és diu David i que també és biòleg. Tant de bó que sigui premonitori!