diumenge, 2 de desembre de 2007

Salvador Milà vindrà a Cerdanyola en una xerrada contra el canvi climàtic.

La propera setmana JEV Cerdanyola ha preparat un acte d'alt nivell polític, d'aquells que situen la ciutat a la "Champions League". Avisem amb poc de temps perquè les agendes de persones com Milà és el que tenen, que costen de lligar. El proper dimarts 4 de desembre el diputat i ex conseller de Medi Ambient vindrà a Cerdanyola per fer la una conferència contra el canvi climàtic.

Milà ha fet la seva presentació a diferents llocs com la UAB, sempre amb èxit entre l públic i amb un missatge divulgatiu i molt polític. Estic especialment content de que Milà hagi acceptat la invitació de la nostra entitat, ja que ha mostrat la seva valentia quan va estar al front de la conselleria i actualment està fent una gran tasca com a diputat, ja que ell quan parla saps que en dirà una de bona, saps que quan el diputat Milà intervé, ja sigui per parlar de la Renfe, de les apagades de llum a l'estiu, el 4t cinturó, les intervencions sempre seran contundents i interessants.
L’exconseller de Medi Ambient i Habitatge i diputat per ICV Salvador Milà ens parlarà dels impactes socials dels canvis ecològics. La xerrada girarà entorn a les següents qüestions: el model econòmic i energètic en relació a l’ecologia a la societat industrial del s. XX; quins canvis de paradigmes s’há produït; la petjada ecològica, què és, aplicació a Catalunya; com ha de ser el nou model de sostenibilitat i alguns exemples com l’impacte del model territorial urbanístic, l’energia, l’aigua i la gestió dels residus.


Passo més informació de l'acte:

Acte “Contra el Canvi climàtic + Esquerra verda” a Cerdanyola del Vallès.

Ponent: Salvador Milà, diputat i exconseller de Medi Ambient i Habitatge.
Lloc: Ateneu de Cerdanyola (C/indústria 38-40) Sala d’Exposicions.
Data: Dimarts 4 de Desembre.
Hora: 19:30.

Organitzat per l’agrupació de Cerdanyola de Joves d’Esquerra Verda.1 comentari:

Sergio ha dit...

Buenas. Suerte con el acto, yo intentaré pasarme aunque supongo que me tocará el final...

Por cierto, también me uno a los blogs de cerdanyoleros.

http://sergiochache.blogspot.com/