dijous, 22 de novembre de 2007

El país s'enfonsa

El títol d'aquest post el podria signar el mateix Felip Puig o Daniel "Cereza". Podria explicar, novament, que renfe va fatal, que aquesta setmana he tingut dos retrasos de més de mitja hora. Podria parlar del preu més o menys estandaritzat que s'ha acordat per cagar-se en la família reial d'Espanya (format vinyeta o format foto cremada) i que ronda la mòdica xifra el mig quilo de peles. També podria dir que el nou pare de la pàtria a vingut a rescatar-nos, sense que ningú li hagi demanat, amb una conferència que malgrat el títol no té res a veure amb el Barcelona meeting point i l'especulació immobiliària. Però de tot els fets trasbalsadors d'aquests dies, el pitjor, el més transcendent, el que em porta a fer l'afirmació contundent del títol, és la pèrdua temporal del millor blog de Cerdanyola: el del Roger Morales. Per qüestions merament tècniques el blog del Roger deixarà d'estar operatiu durant uns dies. Les previsions apunten que retornarà a la seva activitat coincidint amb el retorn a la normalitat de la línia ferroviaria del Gornal.


Ara seriosament, espero que el blog del Roger retorni a la seva activitat el més aviat possible. Com a mesura de xoc alternativa tipus “autocars que fan en el doble de temps el mateix trajecte que abans fèiem en tren i a més col·lapsen el trànsit” proposo públicament que el blog http://www.llanternamagica.blogspot.com/ passi a fer el servei de blog polític que fins ara feia el reflexions des de Cerdanyola. És el mínim que podem esperar els usuaris.

4 comentaris:

Llanterna Màgica ha dit...

La llanterna màgica no perdrà la seva identitat. La política pot esperar.

Jesús Hernández ha dit...

saps a quina ciutat està el teatre anomenat lanterna magika?

Carlos ha dit...

Cereza, pomes convergents! si al final seran ecologistas y todo!

Jesús Hernández ha dit...

Ei Carlos!

La campanya de les pomes convergents con Trias diciendo que se siente de centro izquierda...Un tio que iba a trabajar al hospital en ferrari como va a tener credibilidad para decir que es de centro izquierda!

Y lo del dani sirera ("cereza" por cuestiones del bilingüismo) creo que ni por el nombre cuela de ecologista.