dimecres, 17 d’octubre de 2007

Jornada festiva reivindicativa "Che" avui. 20 d'octubre al Casal de Joves Altimira


El proper dissabte dia 20 d’Octubre, a Cerdanyola tindrà lloc una jornada festiva reivindicativa en el marc de la commemoració dels 40 anys de l’assassinat d’ Ernesto Guevara, el Che, a mans de la CIA.

L’acte començarà a les 17.00 amb documentals: un de Cubainformacion.tv sobre el ‘Che’ i la revolución no será transmitida, que explica la revolució a Veneçuela. Desprès hi haurà un debat, amb convidats de luxe: la cònsol general de la república Bolivariana de Veneçuela, Belén Rojas i la seva adjunta, Marcela Khan; Maria Ortiz de Defensem Cuba; Jordi Mena, exregidor de Cerdanyola pel PSC i cooperant amb Nicaragua i Jordi Mir, un jove historiador del pensament polític de la UPF. Cal destacar la voluntat de fer un debat sobre la vigència de les idees i la lluita del Che, no només és un homenatge a tot el que va suposar la seva figura, sinó al que és més important, i que ha fet més gran al Che, el seu llegat ideològic.

A partir de les 21.00 començarà la festa, tindrem botifarrada popular pels que vulgueu venir a sopar i al vespre obrirem la barra conjunta amb begudes i mojitos. Els concerts duraran fins a la 01.00 de la nit, i tindrem grups de rock, funk, sessió de reggae i música per a tots els gustos. Els grups estrella seran Hate Hache i No fucking name.

Un dels punts a destacar és que durant tot l’acte hi haurà activitats infantils de màgia i globus per a nens, així que tots els que desitgin venir amb els fills no tindran excusa! A més també tindrem la presència d’alguns esplais.

Les entitats que formen part de la comissió unitaria “che” avui són: Musikaos, Alternativa Jove – Joves d’EUiA, les Joventuts Socialistes de Catalunya, Els Verds-Opció Verda, la Brigada Vallesana Simón Bolívar, el Consell Local de Joves i, nosaltres, els Joves d’Esquerda Verda.

Des de JEV, volem fer una crida a tots aquells i aquelles que estiguin interessats en la figura del Che, en la seva herència, en la vigència de la seva lluita o simplement els que vulguin passar una jornada festiva a que assisteixin a l’acte, al que tothom hi és convidat.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei Jesús,

Com vas veure no vaig poder anar als actes de dissabte. Com va anar?

Jesús Hernández ha dit...

Prometo fer un post aquesta nit comentant l'acte. Però en resum, va anar molt bé en quant a la qualitat de l'acte (de totes les activitats de l'acte) i molt bé en assistència de públic per la tarda i justet d'assistència als concerts. Crec que tots els organitzadors ens ho vam passar de conya i repetiriem amb els ulls tancats.

Anònim ha dit...

Segons m'han dit, el Mena va estar genial, no?